OPTITHERM profilis

OPTITHERM

  • 6 kamerų profilių OPTITHERM sistema;
  • staktos storis 80 mm;
  • pusiau sutapdinta arba nesutapdinta varčia;
  • juodos arba pilkos spalvos EPDM tarpikliai;
  • 24 mm stiklo paketas, kurio šilumos laidumo koeficientas Ug = 1,0 W/m2K, galima naudoti 40 mm dviejų kamerų paketą, kurio koeficientas Ug = 0,6 W/m2K;
  • suapvalintos formos stiklajuostė 24 mm pločio dviejų stiklų paketui su juodu arba pilku tarpikliu, 40 mm pločio trijų stiklų paketui tik su juodu tarpikliu;
  • užpildytas apkaustų griovelis;
  • uždarasis sutvirtinimas rėme.

Langai OPTITHERM, tai daugiau nei standartas. Tai pasiūlymas žmonėms ieškantiems langų  su aukštesniais parametrais už optimalią kainą. 80-dešimt milimetrų, šešių kamerų profiliai, tai garantija tvirtumo ir atsparumo atmosferinėms sąlygoms, itin didelis atsparumas saulės spinduliams.

OPTITHERM – tai ekologiški profiliai pagaminti naudojant cinko ir kalcio stabilizatorius.
OPTITHERM – tai užapvalinta stakta ir varčia, moderni stiklajuostė, tarpinės pilkos ir juodos.
OPTITHERM –  tai garantija ilgalaikio naudojimo dėka panaudojimo tvirtos armuotės, aukštos kokybės apkaustų ir elastingų tarpinių.
OPTITHERM – tai didesnis šilumos taupymas. Šešių kamerų 80mm pločio stakta ir varčia panaudojus  trijų stiklų paketą garantuoja puikią šilumos izoliaciją.
OPTITHERM – tai ramybė ir saugumas. Platus pasirinkimas stiklopaketų su paaukštintu garso ir įsilaužimo atsparumu, galimybe panaudoti prieš įsilaužiminius apkaustus ir metalinę rankeną  žymiai pakelia patogumą ir saugumą vartotojui.

Yra galimybė profilius lakuoti iš vienos ir abiejų pusių bet kuria RAL paletės spalva – profilių lakavimas suteikia galimybę derinti PVC stalių dirbinius su aliuminiu ar net įmantriausia apdaila.

„Optitherm“ langai yra daugiau nei standartas.

EKOLOGIJA
Langų profiliai gaminami remiantis cinko-kalcio stabilizatoriais, kurie yra draugiški žmonėms ir aplinkai.

ĮVAIROVĖ
Švelniai suapvalintos varčios ir rėmo linijos, stilinga stiklajuostė, juodos arba pilkos spalvos tarpinės, paketai su įvairiais stiklais ir šiltais distanciniais rėmeliais suteikia įvairių konfigūracijų galimybę.

PATVARUMAS
Sustiprinimas, uždarytas rėme, aukštos klasės apkaustai ir terminio suvirinimo tarpinės garantuoja patvarumą ir ilgą neavarinį naudojimą.

EFEKTYVUS ENERGIJOS VARTOJIMAS
Šešių kamerų varčios profiliai ir rėmai, kurių konstrukcijos plotis yra 80 mm, ir galimybė naudoti trijų stiklų paketus su Ug 0,6 W/m2K koeficientu garantuoja puikią šiluminę izoliaciją.

KOMFORTAS
Platus stiklo paketų su didesne akustine izoliacija ir atsparumu įsilaužimui, su galimybe panaudoti priešįsilaužiminius kablius ir rankenas su metaliniu įdėklu, asortimentas žymiai padidina naudotojų komfortą ir saugumą.

Kostrukcijos matmenys