PERFECTHERM profilis

PERFECTHERM

„Perfectherm“ yra šiuolaikiniai langai, pagaminti pagal aukščiausius standartus.
  • 6 kamerų profilių sistema;
  • staktos storis 80 mm;
  • profilių storis A klasė;
  • juodos arba pilkos spalvos įtraukiami EPDM tarpikliai;
  • vidurinis tarpiklis (trečia tarpinė);
  • su 48 mm trijų kamerų paketu, gaminio koeficientas U= 0,78 W/m2K;

Langai PERFECTHERM , tai puikus ryšys dizaino ir naudojimo, kuris patenkins net reikliausių užsakovų poreikius. Profilio techniniai parametrai leidžia pasiekti aukščiausias akustines ir šilumos savybes, kurias kelia reikalavimai statant  pasyvius namus. Langai PERFECTHERM , tai gražus šiuolaikinis užpatentuotas tik įmonei SONAROL  dizainas kuris leidžia užsakovui įsigyti kažką išskirtinio.


MAXimaliai daugiakameriniai – aštuonių kamerų stakta ir varčia garantuoja aukščiausius parametrus garso ir šilumos atžvilgiu.
MAXimaliai šilti – vienos, dviejų ar net trijų kamerų stiklo paketai pločio nuo 24mm iki 48mm su koeficientais Ug 1,0 iki 0,3 W/m2K kartu su specialia termine juostele leidžia pasiekti šilumos pralaidumo koeficientą Uw=0,72W/m2K.
MAXimaliai sandarus – standartinės trys tarpinės užtikrina puikų sandarumą, kaip ir sukelia garso ir šilumos izoliaciją.
MAXimaliai saugus – galimybė panaudoti specialius stiklo paketus, rankenas ir prieš įsilaužiminius apkaustus veiksmingai trukdo įsilaužimą per langus.
MAXimaliai tvirti – profilio storis “A” klasės ir speciali armuotė garantuoja langams aukščią tvirtuma. Plastmasės atsparumas atmosferiniams veiksmams kartu su trečia tarpinę garantuoja ilgalaikį naudojimą.
MAXimaliai pritaikyti – įvairove formų, funkcijų ir spalvų leidžia pritaikyti langus PERFECTHERM individualiems reikalavimams ir net išrankiausiems  klientams.
MAXimaliai gražus – saugomas dizainas ir išvaizda autorinėmis teisėmis užtikrina,kad įsigijote itin gražų ir unikalų produktą.

Yra galimybė profilius lakuoti iš vienos ir abiejų pusių bet kuria RAL paletės spalva – profilių lakavimas suteikia galimybę derinti PVC stalių dirbinius su aliuminiu ar net įmantriausia apdaila.

„Perfectherm“ yra šiuolaikiniai langai, pagaminti pagal aukščiausius standartus.

STILIUS
Dvi varčių formos – pusiau sulyginusia ir nesusilyginusia su paviršiumi varčia, puikiai tinka šiuolaikiniams statiniams. „Perfectherm“ langai suteikia pastatams lengvumo ir neįprasto stiliaus.

HARMONINGUMAS
Keturios pagrindinių profilių spalvos sudaro harmoningą derinį su plačiu fanerų asortimentu. „Perfectherm“ langai puikiai atrodo tiek klasikinės baltos spalvos, tiek ir medžio tipo dekoratyvinėse plėvelėse bei modernistinės RAL paletės spalvos variante.

ŠILUMA
Šešių kamerų profiliai, kurių gylis yra 80 mm ir 48 mm trijų plokščių paketai su šiltu rėmu, užtikrina puikią 0,78 W/m2K lango šiluminę izoliaciją.

SANDARUMAS
Naudojant tris tarpines varčioje ir rėme, galima gauti labai gerus izoliacijos parametrus.

SAUGUMAS
Kruopščiai suprojektuota ir patvari konstrukcija, priešįsilaužiminių užkabų ir saugaus stiklo paketų panaudojimas efektyviai apsaugo pastatą nuo įsilaužimo.

PATIKIMUMAS
A klasės storio Langų profiliai, žinomos „MACO“ įmonės apkaustai 5-oje aukščiausioje korozijos apsaugos klasėje ir didelis specialiai profiliuotas armavimas garantuoja patikimumą daugeliui metų.

Kostrukcijos matmenys